Top

L’EQUIP

L'EQUIP

 • MARCOS RUIZ

  Realitzador i editor

  Realitzador i editor del programa Arts i oficis (TVC), La cultura toma la palabra (ETB) i Calixto Bieito, el taller universal (TVE).

  Ha dut a terme tasques de suport en l’edició dels documentals Romea, 150 anys (TVC), Adrià Puntí (TVC), El dolor de la bellesa (TVC) i Rossy (TVC).

 • GEMMA RODRÍGUEZ

  Guionista

  Dramaturga i guionista. El gran coneixement que té del sector cultural del país li ha permès treballar en l’elaboració de continguts audiovisuals tant per a la Xarxa de Televisions Locals com per a TVC.
  També té una llarga experiència en el camp de la ficció televisiva, on ha treballat en sèries com El cor de la ciutat i La Riera. Com a dramaturga ha estrenat les seves obres dins i fora de l’Estat espanyol. Les seves obres s’han traduït a diversos idiomes.
  Ha rebut els premis María Teresa León, de l’Associació de Directors d’Espanya, i el Serra d’Or de la Crítica. Va ser autora resident del Teatre Nacional de Catalunya i autora convidada al Royal Court Theatre de Londres.

 • ÒSCAR HIDALGO

  Editor, càmara i programador audiovisual

  Editor i càmara del programa Arts i oficis (TVC).
  Anteriorment, ha estat realitzador i editor a la productora Mab’s.

  Combina la seva activitat en el camp de la realització i edició audiovisual amb el desenvolupament de projectes propis en l’àmbit del collage audiovisual i sonor.
  També ha dut a terme processos d’assessorament en la creació audiovisual i projecció d’espectacles i esdeveniments en viu per empreses del sector de l’entreteniment i l’àmbit cultural.

  Així com ha estat programador del Priorat Centre d’Art.

 • JUAN CARLOS PÉREZ

  Dissenyador i consultor d’àudio per a broadcast film &tv online/offline

  Director de Soundkollectiv.

  Ha estat responsable d’àudio directe i postproducció del programa Arts i Oficis (TVC); dels documentals Univers Guissona (TVC), El retorn de la indústria (TVC), La cultura toma la palabra (TVE), Calixto Bieito, el taller universal (TVE) i Y también Gaelle (Creative Movie, SL).

41577013