Top

LAU

LAu CV

Guionista, director, producció executiu, formador i consultor audiovisual

Actualment, és coordinador del BTV Medialab,  guionista i subdirector de la segona temporada del programa “Arts i oficis” (TVC) i col·laborador de la productora de cinema Life & Pictures.

És productor, director i guionista de documentals i programes de televisió per a TVE, TVC, ETB, TPA i XTVL; així com productor de projectes cinematogràfics de nou format.

Ha estat coordinador del Centre d’Investigació i Distribució Audiovisual de Granollers (CIDAG); cap de continguts del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC); director del departament audiovisual de Focus; gerent de la companyia Pep Bou; creador del projecte de nous formats televisius DO; director del departament de nous formats de la XTVL i consultor del Centre de Desenvolupament Audiovisual (CDA) i de la Laboral, ciudad de la cultura (Principado de Asturias).

Postgraduat (certificate) en Media Psychology per la Saldford University (UK), ha cursat el Màster en televisió interactiva per la UPC i és Postgraduat en projectes de Cooperació cultural internacional per la UB i llicenciat en Humanitats a la UPF.

És professor del Postgrau en Branded Content y Transmedia Storytelling de la Inesdi, Digital Business School i forma part del col·lectiu Innovación Audiovisual.

 

41577013