Top
dist 1

Recursos per a la distribució de continguts audiovisuals

Un dels grans debats en l’àmbit audiovisual és el de la distribució. De tots és sabut que els canvis que està patint el sector parteixen principalment del canvi d’hàbits de les nostres audiències.

Per aquest motiu, és important detectar aquelles plataformes, empreses i entitats que estan desenvolupant la seva activitat amb coherència, conscients que la mediació en la distribució ha d’entendre les necessitats dels generadors de continguts i els canvis d’hàbit dels seus consumidors.

A continuació, podreu trobar tres exemples d’una empresa, una entitat i una plataforma que estan proposant formes sostenibles de distribuir i promoure continguts audiovisuals de tot tipus, mitjançant metodologies ajustades a les necessitats del sector.

 

Under the Milky Way

Empresa resident a França que desenvolupa la seva activitat preferentment a  Europa i als Estats Units d’Amèrica que disposa –entre d’altres- acords amb plataformes de distribució com Itunes, Google o Sony, fet que la posiciona favorablement en els processos de distribució i explotació de continguts en l’àmbit digital.

“UNDER THE MILKY WAY” is a service company dedicated to the digital distribution of films and audiovisual programs. Its main activity is to act as a content aggregator for several Video on Demand (VoD) platforms (iTunes, Sony, Google…). Besides, the company also develops WAVEBACK, an online Social Media Marketing tool for film industry professionals, and is also involved in the IPEDA association.

Enllaç amb UNDER THE MILKY WAY

 

The Collaborative, filmmakers first

Entitat no lucrativa que ofereix servei de gestió i divulgació en matèria de distribució per als generadors de continguts audiovisuals de ficció.

“THE FILM COLLABORATIVE is the first non-profit committed to distribution education and facilitation of independent film. Launched in early 2010, TFC offers independent filmmakers a full range of education about distribution, distribution services and marketing services including sales representation, service theatrical releases, hybrid distribution, grassroots marketing, traditional marketing, digital aggregation, distribution consultation and contract consultation.”

Enllaç amb THE COLLABORATIVE, FILMAKERS FIRST

 

Festhome

Plataforma online per a la distribució de projectes a festivals audiovisuals de tot tipus i dimensions.

“FESTHOME es un servicio de distribución de películas (cortometrajes y largometrajes) a través de Internet que rompe con el concepto clásico de distribución de películas a festivales de cine, en DVD, papel y sobre postal, adaptándose a las nuevas tecnologías de Internet y ofreciendo la mayor calidad de visionado que encontrarás en ninguna plataforma online (hasta 2000kbps). 

Creando tu usuario en FESTHOME, podrás subir tu película, sus datos y el archivo de vídeo, los cuáles quedarán almacenados en nuestro sistema para que puedas realizar tantos envíos como desees a los festivales de cine que se encuentren en el sistema de FESTHOME, sin tener que introducir los datos otra vez. 

Y lo mejor, todo esto sin salir de tu casa o tu oficina, ¡sólo con tener una conexión a Internet! Ahorrarás tiempo y dinero, llegando a festivales de todo el mundo por el mismo precio. También formarás parte del catálogo de uso exclusivo de compradores”

 

Enllaç amb FESTHOME

 

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

41577013